HULK cup

KULTOVNÍ NOČNÍ ŠTAFETY


Archiv roku 2014:

32. ročník -
7. 11. 2014


News

Historie
Základní principy
Přehled závodů

Rozpis
Přehled přihlášek
Pokyny
Protokol závodu

VÝSLEDKY

MAPA

Přehled účastí

FOTKY

Zpět na:
Archiv (jiný rok)
Hlavní stránku

 

 
Aktuální zprávy:

9. 11. 2014 - Zase trochu nestíhám, zatím tedy alespoň MAPA a pár FOTEK z letošního závodu od Kalimera... Pokud máte někdo nějaké další fotky na svých webech, rád zde uveřejním odkazy!

8. 11. 2014 - A je to! Závod proběhl naprosto hladce za vzorné účasti všech závodníků, takže si už můžete prohlédnout předběžné VÝSLEDKY. Jsou zatím neoficiální, ještě se znovu vše překontroluje, ale nepředpokládám významné změny. Do neděle sem ještě pověsíme mapu závodu, zapíšeme nové účasti za letošek do tabulky, napindám něco do protokolu (aneb zhodnocení závodu), Kalimero slíbilo nějaké fotečky. Kdyby někdo postrádal propocené běhací trenky, tak ať se přihlásí na můj e-mail (viz. konec stránky).

5. 11. 2014 - Zveřejňujeme Pokyny k závodu. Hlavně si je kurva pořádně přečtěte, především části o možném nebezpečí při přebíhání železniční trati či nebezpečných skalách, která Vás mohou potkat při závodě. Samozřejmě si to ale přečtěte celé, ať pak nevypadáte jak idioti až se budete ptát kde je sběrka, divácká kontrola a jak se dobíhá do cíle...
Pokud jde o stav příprav, tak už chystáme jen poslední drobnosti, vylepšujeme stojany (budou nově nalepené krásně čitelné kódy), kontrolujeme kleště, mapy jsou vytištěné (Pozor - změna měřítka oproti rozpisu na 1:7500), trička taky (letos to vypadá na dost jubilantů), ceny nakoupené, i předpověď počasí není zatím tragická, takže brzy na viděnou!

4. 11. 2014 - Už se to blíží! Dali jsme nějak do kupy mapu a tratě, u kterých bude 2.úsek již tradičně o trochu kratší než 1. a 3. úsek (přesnější délky najdete časem v pokynech). Shromaždiště je připraveno na nápor hostů, doplňují se zásoby párků a piva. Také nám skončil termín přihlášek a z přehledu přihlášek se zdá, že ačkoliv účast bude o něco slabší než v minulých třech letech (oproti loňsku jen o pár dam méně), věrní závodníci se zase na HULK štafetách sejdou. Dnes také vytiskneme mapy (takže dohlášky už jen výjimečně), do středy by měly být zveřejněny podrobné Pokyny k závodu. Sledujte web!

23. 10. 2014 - Rozpis je doplněn o slibované mapky a obrázky shromaždiště, vznikla i stránka s přehledem přihlášek.

20. 10. 2014 - Náhradní prostor je připraven, stejně jako je domluveno náhradní shromaždiště, a to v Prokopském údolí. Je tedy uveřejněna první verze Rozpisu (ještě bude urychleně doplněn o nějaké mapky a fotky vztahující se ke shromaždišti), trochu zaktualizujeme starší mapu prostoru, po postavení tratí budou upřesněny jejich délky, atd. Již se také můžete začít přihlašovat, vlastně už zas tak moc času nezbývá !!

15. 10. 2014 - Dnes jsme konečně ukončili jednání s vedením ZŠ K Milíčovu ohledně zázemí pro letošní HULK, bohužel s negativním výsledkem, takže v Milíčáku to letos nebude. Rozjíždíme tedy další náhradní varianty uspořádání závodu v nějakém jiném prostoru (pravděpodobně trochu starší mapa), snad to tentokrát klapne. Další novinky se samozřejmě dozvíte zde.

9. 10. 2014 - Vážení příznivci HULK cupu, i letos se chystáme pro Vás závod přichystat, ale zatím není mnoho konkrétního, co bychom Vám mohli sdělit. Datum snad už měnit nebudeme, ohledně místa konání prozatím uvažujeme o uspořádání závodu v Milíčovském lese, zatím ale není dohodnuto shromaždiště a bez toho se nedají podnikat další kroky. Aź bude tato otázka jasnější, samozřejmě to dáme ihned na vědomí.
P.S. - Další položky v menu stránek začnou ožívat postupně, jen co je "někdo" dá do kupy...

18. 6. 2002 - Zrcadlené stránky HULK cupu jsou umístěny na http://hulkcup.wz.cz/. Obsah by měl být stejný jako zde, pokud kapacita poskytovatele dovolí...

Informace z minulých ročníků zkuste hledat v Archivu !!!

  neoptimalizováno pro žádný specifický prohlížeč ani rozlišení, kódováno v CP1250  

Na podrobnějším obsahu stránek se stále intenzivně pracuje, pro více informací si zkuste kliknout později !!!

Připomínky, dotazy, návrhy apod. pište na: rysak@hotmail.com